HovedsideFractalsBirthprimesOrdBabygenTekstifisereProgrammerTelefonordData Matrix
SudokuSudokutoWordokuCodokuSudoku3DSudokuGTKakuroFillominoHitoriArukone
HashiShuffleBogglemPuzzleCalcuDokuSangerSannsynlighetLærer

Om Sudokuto

Sudokuto er et spill jeg fant opp 16. juni 2005. Det bygger på sudoku-brettene og er ment for 2 spillere. Spillet starter med et tomt (eller delvis utfylt) Sudoku-brett der spillerene skal fylle inn alle tallene. Spillet er veldig lett å lære, men vanskelig å mestre. Når du føler du har et godt tak på min lille datamaskin-motstander, kan du prøve deg mot andre personer. Det burde gi en god utfordring og mye moro. Et 2x2 brett er nesten som 3 på rad, bare litt mer avansert.

Spillet er ment å kunne spilles overalt. Det eneste du trenger er å enten ha et ferdigtrykt, tomt, Sudoku-brett, eller tegne opp brettet selv. Det kan være lurt å begynne med 2x2 varianten. Den tar ikke så lang tid å spille igjennom. Fint tidsfordriv i en friminutt, eller i pausen på jobben.

Regler

Reglene for å sette et tall er de samme som en vanlig Sudoku. Du har kun lov å sette ett tall en gang i raden, kolonnen eller boksen.

Vinneren er den som enten klarer å fylle ut en rad, kolonne eller boks, eller er den siste som setter et lovlig tall. Merk, du vil tape hvis du setter inn et ulovlig tall.

Brett

Jeg har satt opp 3 størrelser på brettene til nå. Du kan velge mellom 2x2, 1x5, 2x3. 1x7, 2x4 og 3x3.

Kommentarer

Føl deg fri til å sende meg kommentarer angående spillet til min epost-adresse. Web-versjonen er i utviklingsfasen.